Pro Shop

Mario Sinia is reeds meer dan 12 jaar onze Pro Shop operator. Zijn 2 opleidigen in de U.S.A. + veelvuldige vervolmakingscursussen binnen Europa zijn samen met zijn ondertussen 22 jarige ervaring de perfecte mix van kennis en ondervinding in het technische gedeelte van de bowlingsport. Hij kan elke bowlingspeler, ongeacht zijn of haar niveau, begeleiden en ondersteunen in de aanschaf van nieuw bowlingmateriaal. Aangevuld met ons team van ervaren coaches o.l.v. Chris Vandamme kunnen wij tevens alle spelers ongeacht zijn of haar niveau professioneel begeleiden in het technische en mentale gedeelte van de bowlingsport.

Wij bieden alle bowlingmateriaal aan van volgende merken steeds uit voorraad leverbaar: Brunswick, Dexter, Storm, Roto Grip, Motiv (link overnemen aub)

Regelmatig aangevuld door: Track, Hammer & Ebonite
Tevens beschikken wij over alle denkbare accessoires, leuke gadgets, gifts en kledij.

Onze shop is elke week 3 dagen geopend. De shop is voorzien van airconditioning. Voor de juiste openingsuren, vragen, een bestelling of voor een vrijblijvende afspraak neemt u best contact op met Mario Sinia op +32 475 799 200 of via e-mail Mario.sinia@telenet.be

Tot binnenkort in onze shop!